keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Japanin virallinen sivusto julkaisee tietoja BW2:sesta




Japanin virallinen pokémonsivusto on julkaissut sivuillaan korkealaatuisempaa BW2-artworkia ja hiukan uusia lisätietojakin, sillä osa dialogista on nyt myös näkyvissä!

Biancan, Cherenin, Alderin ja Plasma ja Seitsemän Viisaan tapaaminen
Bianca kertooo, että on paikalla Professori Juniperin sijasta, ja muistelee omaa ensimmäistä kertaansa tien päällä. Cheren taasen sanoo pelaajalle "Siitä on kulunut kaksi vuotta. Tämä on ensimmäinen haasteeni salijohtajana!" Alder taasen haluaa sinut mukaansa, koska hän haluaa kertoa miten pokémonin kanssa edetään suhteen luomisessa. Yksi Seitsemästä Viisaasta mainitsee N:än. "N oli yksi niistä, joka ei ainoastaan ymmärtänyt pokémonien sydämiä." hän kehaisee. Myös BW:stä tutut "rauhan ja rakkauden lähettiläät" Anthea ja Concordia nähdään samaisessa kuvassa.




Pokéwood
Kuten jo aiemmassa tekstissä mainitsin, Pokéwood korvaa BW:stä tutun Pokémon Musicalin. Hollywood-tyyliin tehdäänkin nyt elokuvia - valitset kohtauksen ja sitten näyttelet pokémonisi kanssa ottelukohtauksen. Mukana on myös niin sanottu green screen-vaihe. Vuorosanat on ohjelmoitu valmiiksi, ja niistä sitten valitset sopivimmat. [Ei ole tosin mitenkään kiellettyä heittäytyä luovaksi ja laittaa elokuvaan vääränlaisia repliikkejä - tosin on sitten täysin katsojien varassa, pureeko kieroutunut huumorisi yleisöön] Mitä paremman elokuvan teet, sitä enemmän saat luonnollisesti pisteitä, ja sitä suositummaksi se tulee.
Brycen Icirrus Cityn salilta tuttu johtaja on mukana Pokéwoodin castingissa. Homikan isä tahtoo myös olla osa elokuvaa, ja yhdessä kuvassa näyttääkin olevan meneillään kohtaus, jossa Homika ja Brycen ottavat erää - toivottavasti vain elokuvamaailmassa! : D





World Tournamet

Voit siis taistella vanhoja salijohtajia ja eliittenelikkoja vastaan, jotka saat ladattua peliisi Wi-fin avulla. [Sekä hahmon itsensä että hänen pokémoninsa] Voit haastaa nämä vanhat tutut joko normaaleihin tai pariotteluihin.







Laitan erilliseen postaukseen vielä peliä koskevan animaatiopromopätkän ja lisäuutiset Pokémon-animen saralta [kuva-asetteluiden kanssa tuli niin paljon ongelmia että on helpompi laittaa toiseen postaukseen!]


Lähteet: Pokébeach

Ei kommentteja: