keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pokémon BW2: Teaseranime [EDIT 17/05]


Myöhemmin tänään [ja oikeastaan virallisesti vasta huomenissa] julkaistiin myös Pokémon BW2-peliä promoava traileri. Ennen kuin kukaan ehtii toisin luulla kyse on vain mainoksesta. Nykyaikana on melko tavallista promota pelejä pienellä animepätkällä, vaikka kokonaista sarjaa ei tulisikaan. On kyllä pakko myöntää, että todella hienoa jälkeä, oli hauskaa nähdä kohtauksia tulevasta pelistä näinkin laadukkaalla animaatiolla! [Ja N on aina plussaa <3] Elesan uusi tyyli oli minusta todella lupaavan oloinen! [Aluksi muuten luulin että Elesa strippaa itsensä ihan paljaaksi, kun repäisi niin uhittelevasti tuon turkiksen päältään :,D] On melkein sääli, ettei peleissä tulla näkemään tällaisia cutscenejä.  Ohessa muutama itse ottamani screenshot ja dialogikäännös [vain summittainen ja melko vapaamuotoinen sellainen]:




N: "Millaisen tien sinä ja pokémonisi valitsette?

Rival: "Selvä, mennään hakemaan pokémonimme!"

Poikahahmo: "Nnm!"

Poikahahmo: "Sinä olet...?"

Bianca: "Kuinka hauskaa nähdä teidät!
Tsadaam~~ Tässä ovat tulevat kumppaninne!~



Professori Akuroma: "He olivat äsken täällä. 
Se mitä Team Plasma edustaa...vapauttaakseen pokémonit ihmisten huomasta. Minä...en nää siinä potentiaalia."


Elesa: "Toivotan sinut tervetulleeksi tälle estradille!~ Sinä vaiko minä..kumman pokémon mahtaa loistaa parrasvaloissa kirkkaammin? Otetaan siitä selvää tässä ja nyt!"


Nainen Team Plasmasta: "Onitteluni pääsystänne tänne asti. Mutta pian teidän on aika luovuttaa...sillä meitä on teihin verrattuna huomattavasti enemmän!"


Rival: "Alan..pikkuhiljaa ärsyyntyä tähän!"

Cheren: "Kaikkea kanssa..turhaa ranttausta...he uhoavat vain lukumääräänsä nojaten.."

Rival: "Tämä hoidetaan alta aikayksikön, jos yhdistämme voimamme."


Poikahahmo: "Aahm!"

Nainen Team Plasmasta: "Seviper, Bite!"

Poikahahmo:
"Arcanine, käytä sinäkin Biteä!

Rival:
"Samurott, Ice Beam!"

Poikahahmo:
"Odota!"

Poikahahmo:
"Lucario, Aura Sphere!"

Shdow Triad:
"Tulemme onnistumaan tehtävässämme, kuka tahansa meitä sitten vastustaakin!"

Poikahahmo: "Nngh..!!

Katso video tästä!

Tämä oli joka tapauksessa todella freesi tapa mainostaa pokémonia, ja jälleen kerran, kuten 5.generaation kohdalla on varsinkin näiden uutukaisten pelien kohdalla huomattu, emme voi enää olettaa peleistä saati mainoskampanjoista sitä mitä ennen - Game Freak haluaa todella yllättää fanit tämän generaation aikana, ja siinä se on minusta jo aika hyvin onnistunutkin!

Mitä itse piditte trailerista? Pitäisikö Game Freakin tulevaisuudessa mainostaa pokémonia tällaisten pienten animemaistiaisten muodossa? Olisiko tästä ollut sinusta ainesta ihan sarjaksi asti? Lähettäkää kommentteja! Huomenna, kun on videoklipin virallinen julkaisee, selviää myös, onko tämän teaserin tiimoilta vielä suunniteltu jotain suurempaakin!  Se tosin näyttää näillä näkymin melko epätodennäköiseltä, kun BW2:sesta on jo julkaistu vanhan tutun animen puolelle jatko-osa.

Yhdessä asiassa tämä traileri teki kumminkin tehtävänsä: se sai minut odottamaan entistä innokkaammin näitä pelejä, ja antoi lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä hahmoja liikkeessä, joita ei näillä näkymin koskaan tulla näkemään varsinaisen animen puolella.

Myös varsinaisesta Pokémon BW2-animesta julkaistiin lisätietoja. Laitan siitä erillisen postauksen myöhemmin.

Nähdään!~

Lähteet: Pokébeach, All About Pokémon Figure, Pokémon.co jp Youtube-kanava, screenshotit ja käännös ovat omiani.

Ei kommentteja: