Linkit

Haluaisitko vierailla muilla Pokémon-sivustoilla? Tässä linkkejä muutamiin!

Suomeksi:


  Living In The Moving Forest
Living In The Moving Forest on Avrillien maaliskuussa 2010 perustama pokémonblogi. Avri tarjoaa mielenkiintoisia näkemyksiä pokémonmaailmaan ja siihen, millaista on olla pokémonfani.

  Munchlax Mania
  Eräs Suomen pitkäaikaisimmista ja laajimmista yleisesti pokémonia käsittelevistä sivustoista. Infoa niin peleistä, animesta, kuin muustakin pokémoniin liittyvästä.

                             Dragonspiral Tower                           
  DST on jokaisen pokémonpelaajan aarreaitta! Täältä löydät  yksinkertaisesti kaiken tietämisen arvoisen peleihin liittyen. DST keskittyy BW-peleihin, mutta liitesivusto Bell Tower sekä Rayquazan peliapu myös HG/SS ja D/P/Pt peleihin.

                         
Teejiifoorumi
Tejiifoorumi on legendaarisen Tie Johtoon-sivuston foorumi. Pieni, mutta mukava
paikka, jossa puhutaan niin pokémonista kuin sen vierestäkin.


                                    
Pokémonfoorumi
Pokémonfoorumi on Suomen virallisen pokémonsivuston jälkeläinen, ja vaikka itse sivusto on kuollut, on foorumi yhä voimissaan. Täältä löydät
takuulla melkein kaikki Suomen pokémonfanit!

Raichu Saanan Sivut
         RSS, yksi Suomen vanhimmista pokémonsivustoista, on kokonaan pyhitetty kaikkien tuntemalle klassiselle Raichulle. Hänellä on aivan upea kokoelma tätä isompaa sähköhiirtä! Jokaisen Raichu-fanin ehdoton vierailukohde.


Muulla kielellä:

Maailman laajin Pokémonsivusto ja Wiki tarjoaa pokétietoa ympäri maapalloa. Täältä löytyy juttuja joita et löydä mistään muualta!Hidden Power
Hidden Power on pokémonpelien musiikkimiehen ja nykyisen päätuottajan Junichi Masudan blogi. Täältä kuulet ensimmäisenä miten Game Freakilla sujuu uusien pokémonpelien ja muiden pokémonprojektien kanssa!