lauantai 12. toukokuuta 2012

Kesäkuun Corocoro alkaa vuotamaan nettiin: Uutta BW2 infoa

Kesäkuun Corocoro on alkanut vuotamaan internettiin Suomen aikaa klo. 7:00. Tässä nyt tiivis infopaketti siitä, mitä kaikkea skannaukset paljastavat peleistä ja vähän muustakin!

1. Alder, Cheren, Bianca ja N
Alderin, BW-pelien aikaisen Liigamestarin, kerrotaan esiintyyvän heti pelin alkumetreillä. Hän pyytää sinua seuraamaan tätä, mutta minne, sitä ei ole vielä paljastettu.
Cheren on komistumisen lisäksi nyt noussut normaalityypin salijohtajaksi. Niinpä on epätodennäköistä, että näämme Lenoraa tulevissa peleissä, ainakaan salijohtajan muodossa.
Bianca tekee myös paluun [ja hänellä onkin kovin söpöt vaatteet, plus aika samanlaiset lasit kuin minulla aiemmin!~] ja hän vaikuttaisi auttelevan nyt Professori Juniperia. Hän antaa uudelle pelaajahahmolle aloituspokémonin.
N:n olinpaikasta ei kellään tunnu olevan ainakaan vielä näissä skanneissa tietoa, mutta koska hänelle on tehty aivan uusi artwork, voisin jopa toivoa, että hän saattaa peleissä esiintyä. [kun näin tuon skannin joskus hiukan ennen seitsemää aamulla, minulle riitti pelkkä N:n kuva ja olin jo valmiina - ihan totta - kiljumaan silkasta innostuksesta. Suljin suuni koska
se kello oli tosissaan seitsemän aamulla...] Mutta katsotaan mitä tulevat paljastukset tuovat tullessaan!

2. Tornadus, Thundurus ja Landorus formeineen, AR-searcher ja uusi professori

Kaikki kolme kami-triion edustajaa saavat uudet formet. Niiden ensimmäisiiin formeihin viitataan tästä edes nimityksellä Incarnation Forme - Inkarnaatio forme ja näihin uudempiin nimityksellä Sacred Beast Forme - Pyhitetty peto forme. On epäilty, että näillä formeilla olisi yhteyksiä Atsteekkien jumaltaruihin - Tornadus on Huitzilopochtli, josta kuolemansa jälkeen tuli viherliila kolibri. Thundurus on Quetzalcoatl, josta kuolemansa jälkeen tuli käärme, ja Landorus on Tezcatlipoca tai Tepeyollotl, eräänlainen jaguaari.
Niillä ei tule olemaan minkäänlaisia tyyppimuutoksia.
Tornaduksen forme keskittyy defenceen, speediin ja sp.attackiin.
Thunduruksen forme saa lisäboostia sp.attackiin.
Landoruksen forme saa lisäboostia attackiin.
 
Nämä uudet formit voi ekslusiivisesti napata vain AR-searcheria käyttäen, eli 3DS:ää omistamattomat jäävät tästä hauskuudesta paitsioon.
Uuden professorin nimi on Burnett ja hän keskittyy tutkimaan juurikin tätä uutukaista AR-searcheria, hän esiintyy siis ainoastaan AR-pelin professorina.

3. Homika ja Brycen, Pokéwood

Icirrus Cityn salijohtaja Brycenillä
on selkkauksia Homikan, uutukaisen nuoren salijohtajan isän kanssa, joka haluaisi olla jonkin sortin leffajulkkis, ja yrittääkin sitä olemalla osa Pokéwoodia.

Pokéwood korvaa aiemmista peleistä söpön, joskin varsin yksitoikkoisen Pokémon Musicalin, ja nimensä mukaisesti siinä on tarkoitus leikkiä ohjaajaa ja pokémonmaisesti otellaan. Myös aiemmissa promovideoissa nähty Mecha-Tyranitar on osa tätä leffaa. Tuleekohan sieltä uusi PokéGozilla?

4. Pokémon World Tournamet

Tämä uusi ominaisuus tuo ainakin osan salijohtajista [ja mahdollisesti myös vanhat pelaajahahmot BW-peleistä?] visiitille Unovaan ottelemaan! Tämä erityinen rakennus nähtiin jo yhdessä promovideossa. Tulisikohan nyt viimein käyttöä tälle eeppiselle taistelumusiikille?




Sitten vielä vähän muuta infoa!

Meloetta
on varmistettu tämän vuoden event-pokémoniksi 15.elokuvan yhteydessä. Se on tasolla 15, holdaa Pp Maxia, ja osaa liikkeet Quick Attack, Confusion ja Round. Skannaus myös varmistaa, että Meloetta vaihtaa Piruoette formeensa myös BW2:sessa, Castelia Cityssä.

Pokémon BW anime tulee myös kokemaan uudistuksia, sillä 21.kesäkuuta sarja alkaa kantaa nimeä Pokémon Best Wishes! 2 ja se on suoraa jatkumoa aiemmalle saagalle. Jänniä uudistuksia on kumminkin luvassa - Ainakin Cynthia sekä Dawn tekevät paluun sarjaan, ja luultavasti myös Giovanni on suuremmassa osassa. Lisäksi jatko-osassa nähdään enemmän vanhoja tuttuja pokémoneja, ja Rakettiryhmän seuraava kohde on Meloetta!




Tässä kaikki tältä erää! Oletteko innoissanne näistä uutisista? :3 Minä ainakin olen ihan täpinöissäni, luvassa on niin pelien kuin animenkin saralla kaikkea tosi kivaa! Ah, en millään jaksaisi odottaa kesää ja varsinkaan syksyä, kun pelit rantautuvat tännekin [ja anime vähän myöhemmin] Vaikuttaa todella hyvältä!

Nähdään taas!~

Lähteet: Serebii.net, Corocoro, Twitter, Pokébeach





1 kommentti:

Avri kirjoitti...

Jee, BW2 vaikuttaa mahtavalta~

- Avri, Living in the Moving Forest-pokémonblogista
http://themovingforest.blogspot.com/