keskiviikko 9. lokakuuta 2013

[sivusto, multilanguage] Ulkoasun vaihto, first multilanguage post


Oli jo aikakin vaihtaa ulkoasu! Ja juuri vähän ennen XY:n julkaisua. Pääpokémoneina on tällä kertaa XY:n maskottilegendaariset, ja ulkoasuun on myös livahtanut pokémon jota ei ole oikeastaan vielä edes virallisesti julkistettu...
Värisävy on nyt varsin harmaa, mutta toivottavasti se ei näytä pahalta. Ulkoasu pohjaa myös hieman legendaaristen ja pelien koordinaatistoteeman ympärille.

Minulta on lähipäivinä tulossa mielipide/fiilistelypostaus uusista pokémoneista. Se ei kuitenkaan ole spoilerivapaa, eli jos et halua spoilaantua uusista pokémoneista, älä katso tulevaa postausta ennen pelien tuloa. Kirjoitan sen myös poikkeuksellisesti englanniksi kansainvälisten Twitter-seuraajieni toiveesta.

Joko odotatte innolla XY-pelejä? Minä ainakin olen superinnoissani, vaikka olenkin jo vähän spoilaantunut pelien pokéista ja hahmoista!~

Nähdään!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A blurb for international visitors:

Hi there, and welcome to my Pokémon blog! As I promised you guys, I'm going to do a opinion post about the new Kalos Pokémon.

It will not be spoiler free however, so if you don't want to be spoiled about the new monsters, don't read it until the games are released.
I might do some additional posts in English in the future too, if you like.


Oh, I also changed the layout of the blog recently. How do you like it? Featuring Xerneas, Yveltal and one pokémon that isn't actually revealed just yet. I also played with the coordination/axis idea that these legendaries and games are based on.

Are you excited about XY? I sure am, even if I spoiled myself.

See you!

Ei kommentteja: