lauantai 17. elokuuta 2013

[ uutinen, anime ] Pokémon Game Show paljastaa Pocket Monsters THE ORIGIN-spesiaalin

Pokémon Game Show-tapahtuma paljasti eilen uuden anime-spesiaalin, joka pohjautuu ensimmäisiin Red/Blue/Green-peleihin.

Spesiaali kantaa nimeä Pocket Monters THE ORIGIN. Sen tähtinä ovat RBG:n kilpailijahahmo Green [lännessä Blue] ja saman pelikolmikon pelaajahahmo Red.

Spesiaali vaikuttaa seuraavan tarkasti RBG-pelien tapahtumia. Redin startteri on Charmander ja Greenin Squirtle. Ilmeisesti jossain vaiheessa spesiaalia tehdään aikahyppy, sillä Redin ja Greenin matka näyttäisi taittuvan ihan liigaan asti, ja tällöin heillä on FR/LG-peleistä tutut asusteet.

Sarjan piirrostyyli on hieman erilaisempi verrattuna perusanimen tyyliin. Vielä ei ole tiedossa, kuinka pitkä spesiaali on.

Spesiaali joka perustuu ensimmäisiin peleihin ja joka tehdään vasta näin monen vuoden jälkeen saattaa kuulostaa hieman hassulta valinnalta, mutta sillä voi olla tekemistä sen kanssa, että alkuperäisten pelien Gameboy Advance-remakeista, Firered ja Leafgreen julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi 10 vuotta.

Pocket Monsters THE ORIGIN esitetään TV Tokyolla 2.lokakuuta. Ei ole vielä tiedossa, saako spesiaali virallista julkaisua lännessä.

Spesiaalin trailerin voi katsoa TÄSTÄ

Ei kommentteja: