perjantai 15. kesäkuuta 2012

Pientä lisäinfoa BW2:sesta virallisilta sivuilta

Pokémon.co.jp on julkistanut BW2-nettisivuillaan pientä lisäinfoa peleistä ja vähän muustakin.


Wi-fissä luovutetaan vielä tuntemattomana ajankohtana Bulbasaur, Charmander, Squirtle ja Pikachu [munina], koko nelikko osaa likkeet Block ja False Swipe, mutta sitten osatut liikkeet vaihtelevat:
  • Bulbasaurilla Frenzy Plant ja Weather Ball
    Charmanderilla
    Blast Burn ja Acrobatics
    Squirtlella Hydro Canon ja Follow Me
    Pikachun liikkeet eivät ole vielä tiedossa.

    Aiemmin mainittu
    Wi-fi Piplup osaa Singin lisäksi myös Peckin ja FeatherDancen. Se on tasolla 15 ja holdaa Metronomea.

    Fes-missiot
    ovat erilaisia peliversiosta riippuen, ja kuten aiemmin mainitsin, yhteensä 100 pelaajaa voi toimia niissä yhtäaikaisesti. Suorittamalla missiot voi saada palkkioksi harvinaisia esineitä ja "Pass Poweria".

    Join Avenue
    , kauppa-alue jonka rakennat yhdessä muiden pelaajien kanssa, sisältää uusia esineitä, jotka nostavat statseja, pokémonin ystävällisyyttä ja nopeuttavat munien hautomista.Ominaisuutta voi käyttää muiden pelaajien kanssa sekä Wi-fin että langattoman DS-verkon välityksellä.

    Xtransceiveriin
    on tullut uusia minipelejä. Nämä ovat Balloon Catch ja Balloon Smash. Ensimmäisessä pitää napata mahdollisimman monia palloja jotka on varustettu omalla kuvallasi tai jonkin pelihahmon kuvalla. Väärän hahmon keräämisestä menettää pisteitä.
    Toisessa sinun pitää puhaltaa ystäväsi kanssa samassa tahdissa ilmapalloja mahdollisimman suureksi kumminkaan poksauttamatta niitä.

    Aiemmin mainittu mitallisysteemi
    onkin varsin monimuotoinen - voit kerätä Trainer Cardiisi yli 200 erilaista mitalia, ja niitä saa erilaisista asioista, esimerkiksi napattuasi tietyn pokémonin. [offtopic: Bulbagardenissa on jo jonkin aikaa ollut topic, jossa on keksitty achievement-tyylisiä pikkujuttuja, joita pokémonpeleissä voisi saada - hauskaa nähdä, että tällainen oikeastaan tulikin nyt oikeaan peliin asti!]

    Lisää marjalajikkeita on saatavissa BW2-peleissä. Kaikkia näitä ei ollut saatavilla aiemmissa osissa.

    Jos muutat Reflecting Mirror-esineellä Thunruksen, Tornauksen ja Landoruksen formit, ne saavat Hidden Abilityt. Defiant Thunrukselle ja Tornadukselle, sekä Sheer Force Landorukselle.
    Kailla Dream Radar-pokémoneilla
    on niiden Hidden Abilityt.

    Keldeo muuttuu Resolution Formiin
    vain jos se osaa Secret Sword-liikkeen. Ilman tätä se pysyttelee Usual Formissaan.


    Global Linkissä
    luovutetaan aikavälillä 23.06.2012 ~ 25.09.2012 japanilaisiin Pokémon BW-peleihin C-Gear kera Keldeon Usual Formin ja BW2-peleihin C-Gear kera Keldeon Resolution Formin. Nämä saa käsiinsä ilman salasanoja.
    Lisäksi jaossa on BW-peleihin musikaali joka kantaa nimeä "MELOETTAAA!". Se on saatavissa 14.06.2012 alkaen. Päättymisajankohtaa ei ole ainakaan toistaiseksi.


    BW-pelien Keldeo C-Gear.
    BW2-pelien Keldeo C-Gear.
    Hyvälaatuisempia screenshotteja uudesta pelistä voi kurkata esim Serebiin kuvagalleriasta.

    Lähteet: pokemon.co.jp, Pokébeach, Serebii


Ei kommentteja: