keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesäkuun CoroCoron leakkaukset ja Keldeon Resolution forme









Kesäkuun CoroCoro on vuotanut nettiin!~

1. aukeama
Vanha Team Plasma ei olekaan täysin hajonnut, vaan ennemminkin tiimi on hajonnut kahteen eri suuntaan. Ns. "vanhaan" [BW-aikaisten tuttujen] ja "uuteen" [mustapukuinen joukkio joka nähtiin animoidussa trailerissa] Plasmaan. Lisäksi kerrotaan, että nämä kohtaavat toisensa jossakin vaiheessa peliä. Mahtavatkohan he yhdistää voimansa, vai kilpailla toisiaan vastaan? Ja mitkä ovat heidän päämääränsä? Kilpailijallasi tuntuu olevan kovan luokan angsti kauna Team Plasmaa kohtaan.

Elesa on vaihtanut blondista mustanpuhuvaan ja vaatetuskin on muuttunut. Ohessa hänen virallinen arttinsa. Lisäksi hänen salinsa muistuttaa muotinäytöksen show'ta. Osuvaa. Hän on saanut tiimiinsä monsterin Johto-alueelta, Flaaffyn nimittäin. Voidaan siis olettaa, että salijohtajien tiimit tulevat sisältämään pokémoneja kaikista generaatioista.

2.aukeamaAiemmin nähtyjä mitaleja saa, kun suorittaa Fes-missioita [vastaavia BW:n Entralink-tehtäviin] 100 henkilöä voi suorittaa yhtäaikaisesti näitä tehtäviä. Voit avata myös oman kaupan, CrossPassin avulla kaupassasi voidaan asioida.

Black 2:sesta löytyy uutena alueena luola, joka on vesistön ympäröimä ja White 2:sesta luola, joka on laavameren ympäröimä [Ru/Sa-viittaus anyone?] vielä ei ole tiedossa mihin nämä alueet on tarkoitettu. White Forest ja Black City mainitaan skanneissa, ja ne palaavat ilmeisesti myös jatko-osiin. Muiden kaupunkien design on muuttunut ainakin jonkin verran.

3.aukeama
Lisää pokémoneroavaisuuksia: Buneary sekä Magby muotoineen ovat ekslusiivisia Black 2:seen, kun taas Skitty ja Elekid muotoineen ovat ekslusiivisia White 2:seen
.
Kyuremin fuusioiden abilityt pysyvät muuttumattomina. BKyuremin ability on yhä Teravolt, WKyuremin yhä Turboblaze.

PokéTransfer tekee paluun, eli voit siirtää IV genen peleistäsi pokemoneja näihin peleihin kuten aiemminkin.





4.aukeama
Uuden esineen nimeltä Reflecting Mirror [Heijastuspeili] avulla voit muuttaa Thunduruksen, Tornaduksen ja Landoruksen niiden Sacred Beast Formeihin. Uusilla formeilla on uudet abilityt. Tornaduksen on Regenerator, Thunduruksen on Volt Absorb ja Landoruksen on Intimidate.

Porygon on vahvistettu napattavaksi pokémoniksi Dream Radarissa. Radarilla voi saada käsiinsä myös esineitä, skannissa esillä Thunderstone.

5.aukeamaKeskiössä on nähtävissä ensimmäinen virallinen artti Keldeon uudesta Resulution eli Resoluutio Päättäväisyys Formesta. Poni ei ole varsinaisesti muuttunut ulkonäöllisesti ihan mahdottomasti, mutta se on kyllä saanut tuuheamman harjan, hiukan ylväämmän olemuksen kera suuremman kiertyneen sarven [miekan?] ja päänsä koristeeksi kolme tuuheaa höyhentä joissa ovat esillä sen Musketööriveljestön värit. Itselleni tuli myös mieleen, että nämä kolme tupsua voivat olla viittaus yleisesti musketöörien hatuista löytyviin hyöhenkoristeisiin :3

Keldeo voi muuttaa muotoaan viemällä se ja sen muut musketööriveljekset metsään Sangi Townin ulkopuolella. Keldeon on tämän tapahtuman jälkeen mahdollista käyttää erikoisliikettä Secret Sword, joka on tyypiltään Fighting.

Spesiaali-Piplup luovutetaan BW2-pelien pelaajille aikavälillä 20.07.2012 ~ 09.08.2012. Se osaa liikkeen Sing. Mahtaisiko Dawnin Piplup oppineen saman liikkeen?

Meloetta luovutetaan pelaajille taasen aikavälillä 14.07.2012 ~ 30.09.2012. Ei ole tiedossa onko elokuvan Meloetta jaossa myös Wi-fissä.
Jos Meloettan vie Castelia Cityn kahvilaan, voit suorittaa Fes-mission, jossa sinun pitää kerätä 3 marjaa Unovasta 3 minuutissa.

Ohessa vielä uutukainen promoposteri 15.elokuvasta, jossa nähdään ylväs Resolution Keldeo kera Cobalionin, Virizionin ja Terrakionin. Ne näyttävät käyttävän Sacred Sword-liikettä. Aika hienon näköinen! ★

Tässä kaikki tältä erää, nähdään taas!~ ^.^

Lähteet: Pokebeach, Serebii, All About Pokémon Figure

Ei kommentteja: