tiistai 8. tammikuuta 2013

[ Pokémon Direct, uutinen ] 6.generaatio lokakuussa 2013




Pokémon Direct loppui juuri jokin aika sitten, ja sieltä tosiaan paljastui Pokémonin 6.generaatio. Pelit julkaistaan 3DS:lle maailmanlaajuisesti lokakuussa 2013. Iwata kehaisikin striimin aikana, että "olemme viimein päässeet tilanteeseen, jossa voimme julkaista pelit yhtä aikaa maailmanlaajuisesti."


Uusi pelipari kantaa nimeä Pokémon X ja Pokémon Y. Grafiikka on kokenut 3DS-tasoisen kehityksen verrattuna edellisiin osiin, ja se käyttääkin hyödykseen kokonaisuudessaan 3D:tä ensimmäisenä pääpelisarjan pokémonpelinä.

Pelivideosta ollaan bongailtu Euroopan, ja erityisesti Ranskan maamerkkejä. Myös nimet ja jopa startterit viittaavat Ranskan suuntaan! Junichi Masuda kävi viime vuoden aikana kolmesti Pariisissa [on muuten ihana kaupunki, itsekin kävin siellä viime syksynä :3] joten ei ole epäilystäkään, että Ranskasta on taidettu tosissaan hakea vaikutteita!
Tekstin ohessa uudet startterit. Traileri puhuu puolestaan.
Katso video  
 T Ä S T Ä

Mitäs pidätte uusista pokémoneista? Itse olen aivan innoissani! Tämä ylitti kaikki odotukseni. Startterit ovat ihania, maailma on hieno..en malta odottaa!









2 kommenttia:

Nekokami kirjoitti...

Hiukka turhan aikaisin tulee, jos multa kysytään. Mutta onpahan sitten loppuvuodesta eka poképeli 3DS:lle.
Mystery Dungeon kun ei jaksa kiinnostaa.
Ja tulikettu ftw.

Eve kirjoitti...

No, 5.genen pokét ja alue on kaluttu jo loppuun asti [vaikka BW2 on melko tuore], ja mitään Pokémonejakaan ei ole enää paljastettavana joten ainoa kysymys oli vain se, milloin 6.genestä ilmoitetaan ensimmäisen kerran. Niin olisi väistämättä tapahtunut viimeistään alkukeväästä. Kun Genesect ja Meloetta paljastettiin, oli jo varmistettu, että 6.generaation on pakko tulla ensi syksynä.

Toki 5.gene jää nyt kokonaisuudessaan hiukan lyhykäisemmäksi kuin aiemmat, yleisestihän generaation kesto on ollut n. 4 vuotta. 5.gene jää nyt hiukan sen alle. Toisaalta, 6.generaatiosta voi tulla taas sitten pidempi.

Haha, uusi maskotti Firefoxille : p