keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Elokuun CoroCoro leakkaa: Genesect paljastettu





Uusin CoroCoro-lehti on paljastanut Unovadexin viimeisen legendaarisen pokémonin, Genesectin virallisesti. Tämän paleotsooisen pokémonin kerrotaan eläneen noin 300 miljoonaa vuotta sitten ja olleen pelätty metsästäjä. Team Plasma kumminkin kaappasi Genesectin, ja muokkasi siitä hyönteismecha-hybridin, toivoen luovansa maailman voimakkaimman pokémonin. N yritti estää hanketta, mutta liian myöhään. Genesect oli jo turmeltu.

Genesect tullaan näkemään ensi vuoden 16. pokémonelokuvassa, mutta muuta sen roolista itse elokuvassa ei vielä tiedetä. Voisiko sillä olla samantyylinen kohtalo kuin Mewtwolla aiemmin?

Mechahyönteinen jaetaan BW2-pelaajille aikavälillä 11.08.2012~14.09.2012, se on tasolla 50. Kun Genesect on siirretty peliin, voit vierailla P2-laboratoriossa, jossa Genesect aikoinaan oli vangittuna. Kun olet otellut labrassa olevaa tiedemiestä vastaan, hän antaa sinulle kaksi Genesectin driveä, eli ajuria, joiden avulla voit muuttaa pokémonin tyypitystä.

Mitä mieltä olette Genesectistä? Onko se vain tylsä Mewtwo 2.0 vai onko siinä jotain omaa viehätystään? Minusta Genesect on kiehtova, vaikka se onkin historiikiltään hieman samalla tavalla kärsinyt kuin Mewtwo. Pistää vain miettimään, mahtaako 16.pokémonelovasta tulla nyt jonkinlainen 1.elokuvan toisinto. Se nähdään sitten näihin aikoihin vuoden päästä!~



Vielä pieni muistutus. 15.elokuva Kyurem vs. pyhyyden soturi - Keldeo sekä Meloettan säkenöivä soolo-elokuvat saavat ensi-iltansa Japanissa ihan kohta, 14.päivä. Elokuvista julkaistiin hiljattain kolme uutta lyhyttä traileria. Rakettiryhmä ei esiinnykään tässä leffassa lainkaan! Onko se teistä sääli? Trailerit voi katsoa alta:

1.traileri
2.traileri
3.traileri

Tässä kaikki tältä erää, nähdään taas!~

Lähteet: CoroCoro, Pokébeach

Ei kommentteja: